Новини

всички новини

Sratup компания използва Solid Edge под наем за разработка на БЛА

medium


Skybridge е пример на  стартираща компания, която все още няма значителен източник на приходи, но трябва бързо да завърши работен проект на концепция за безпилотен летателен апарат (БЛА). Ian Henderson, COO на Skybridge UAS   споделя: "Трябваше ни софтуер за дизайн и проектиране, който ще се вмести във фиксирания  приход на компанията, и да извърши цялата инженерна работа при разработване на въздухоплавателни средства." Те са установили, че използването на месечни абонаменти за техните лицензи на SolidEdge отговаря напълно на техните нужди и изисквания за гъвкавост и ниска цена, наред с предоставянето на мощни инструменти за дизайн.

large 1

Чрез използването на Solid Edge, Skybridge  проектира БЛА, които могат да останат в полет от сутрин до вечер, натоварени с повече от 25 паунда сензори, които дават възможност за ефективно събиране на данни за посевите и почвеното състояние през няколко ферми в един и същи ден.

large

Skybridge потвърждават, че Синхронна Технология в Solid Edge им осигурява значителни ползи. "Промяната в един единствен детайл вътре в структурата на въздухоплавателното средство променя всички елементи на конструкцията около него ... със синхронна технология ние сме в състояние да правим тези промени много бързо....


spacecad_logo_2017.png
© 2019 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.