Специализирани приложения

Специализирани приложения в Solid Edge 2019

 

 • Свързано изображениеSolid Edge за генеративен дизайн.
  За проектиране на детайли с минимално тегло / маса, като същевременно поддържа структурната цялост, помага за намаляване на разходите за материали и увеличава ефективността на продукта.

 

 • Резултат с изображение за "solid edge mold tooling"Solid Edge Mold Tooling and Еlectrode design. 
  Специализиран модул, предназначен за проектиране на пластмасови шприцформи и електроди за електро ерозия.

 

 • SE parametric study DC63E29CFloEFD за Solid Edge. 
  Пълно функционално 3D изчислително решение за симулация динамиката на флуидите (CFD), вградено в Solid Edge.


  Свързано изображение
 • Solid Edge Simulation
  Solid Edge Simulation осигурява вградени FEM/FEA анализи по метод на крайните елементи Solid Edge, проектирани специално за използване от конструкторите и инженерите за структурен анализ на детайли и сглобки.

 • Резултат с изображение за Solid Edge Cooling SimulationSolid Edge Cooling Simulation.
  Охлаждащ модул за електроника, позволява специални възможности за термично моделиране на електронни устройства.


 • wiring designSolid Edge Електрическа маршрутизация. 
  Solid Edge Electric Routing осигурява интеграция между популярните системи за проектиране на електрически вериги и Solid Edge за ефективно създаване, маршрутизиране и организиране на проводници, кабели и пакети за пълен цифров макет.

 • wiring designSolid Edge Harness. 
  Най-доброто приложение за дизайн на кабелни снопове в асемблиран модел на крайния продукт! • Solid Edge Wiring
  Специализиран инструмент за проектиране на окабеляване на електрически системи за множество индустрии като машини, специализирани превозни средства или медицинско оборудване.


 • Резултат с изображение за Solid Edge HVACSolid Edge HVAC модул. 
  За прецизано моделиране на съоръжения за отопление, вентилация и климатизация, с опция за оптимизация на дизайна чрез симулация с изчислителна динамика на флуидите.

 • Solid Edge XpresRoute. 
  Резултат с изображение за Solid Edge EXpressRouteXpresRoute е интегриран допълнителен пакет, който бързо маршрутизира и моделира проводящи системи с твърди или гъвкави тръби.

 • Solid Edge illustration
  Резултат с изображение за solid edge technical illustrationsЛесен за използване инструмент, който използва Solid Edge геометрия и данни за производството на продука (PMI), за да публикува онлайн илюстрации. • Solid Edge 3D publisher
  Резултат с изображение за Solid Edge 3D publisherSolid Edge 3D Publishing е лесен за използване инструмент, който публикува Solid Edge проекти в 3D web формати. • Управление на изискванията в Solid Edge. 
  Резултат с изображение за solid edge requirementsПозволява на потребителите на Solid Edge да управляват по-добре своите изисквания за механични продукти, като предлагат възможност за проследяване на BOM и оценка на въздействието на променящите се изисквания или промени в дизайна.

 • Библиотека за тръбопроводи на Solid Edge. 
  Резултат с изображение за solid edge piping libraryБиблиотеката за тръбопроводи Solid Edge включва тръбни компоненти като колена, тройници, редуктори и т.н.


 • Машинна библиотека на Solid Edge. 
  Резултат с изображение за solid edge standard parts libraryМашинната библиотека на Solid Edge включва разнообразни скрепителни елементи (болтове), щифтове, лагери и структурни стоманени секции.


 • Solid Edge WEB publisher. 
  Резултат с изображение за Solid Edge WEB publisherГенерира WEB страници от Solid Edge на детайли или асемблирани модели. Софтуерът създава леки за гледане файлове, които могат да се видят с Internet Explorer и plug-in от Immersive Design. 

Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.