Вземете безплатно

Solid Edge Community Edition

Безплатен професионален 3D CAD софтуер за инженерната общност

Независимо дали сте инженер, който решава проблеми в денонощието, или производител, който иска да разшири набора от умения, Solid Edge може да ви помогне да превърнете идеята си в реалност. Solid Edge е лесен за научаване и лесен за използване, което го прави идеален за самообучаващи се, включително производители и любители, практикуващи занаята си. Изтеглете вашата безплатна версия днес и открийте как Solid Edge може да ви помогне да развиете вашите дизайнерски идеи от концепция до прототип.

Това безплатно изтегляне:

  • Предлага се за всеки активен производител, CAD ентусиаст или състезател в дизайнерски предизвикателства, който се интересува от използването на CAD, за да вдъхне живот на своите идеи.
  • Предназначен е за лична употреба и не може да се използва за търговски цели

Забележка: Файловете, създадени в това издание, не могат да се отварят в комерсиални версии на Solid Edge и 2D чертежите са с воден знак, но вашите проектирани части и възли могат да бъдат 3D отпечатани, така че лесно да създавате прототипи.

Siemens Digital Industries Software предлага онлайн абонамент, ако е необходим за вашите търговски проекти.

Вземете Вашата безплатна лицензия и заредете софтуера оттук.

 

Solid Edge за стартиращи компании

Програмата Solid Edge за стартъпи предоставя на отговарящите на условията стартъпи безплатен достъп до цялостно решение за разработване на продукти, включително CAD, CAM и CAE софтуер.

Създаването на стартъп не е лесно начинание. Офис пространството, консумативите, заплатите на служителите и режийните разходи се борят за част от минималния бюджет. Вярваме, че вашият софтуер за проектиране и разработка на продукти трябва да бъде решение, а не проблем. Ако сте стартиращ бизнес на ранен етап от по-малко от три години, сега можете да кандидатствате за получаване на Solid Edge безплатно – без такса за кандидатстване!

Вземете безплатно Вашата startup лицензия и заредете софтуера оттук.

 

Solid Edge за студенти

Безплатен професионален 3D CAD софтуер за студенти

Инженерството е вълнуваща, предизвикателна и възнаграждаваща дисциплина, която предлага възможности в разнообразна гама от кариери. Можете да изградите необходимите умения със софтуера Solid Edge Student Edition—безплатна версия на същия лесен за използване софтуерен пакет, използван от професионалисти. Изучаването на Solid Edge като част от вашето образование ви подготвя да влезете в работната сила и ви помага да се откроите в днешната силно конкурентна икономика.

Това безплатно изтегляне:

  • се предлага за всеки активен студент
  • е предназначено за академични курсови работи

Вземете Вашата безплатна студентска лицензия и заредете софтуера оттук.

 

Solid Edge за преподаватели

Безплатен професионален 3D CAD софтуер за учители

Подгответе учениците – от началното училище до гимназията – за кариера в науката, технологиите, инженерството и математиката (STEM) с безплатен лиценз за целия кампус за Solid Edge Teacher Edition. В комбинация с достъп до нашите най-добри в класа ресурси за учебна програма, имате всичко необходимо, за да ангажирате вашия клас, група за домашно училище или клуб в STEM обучение. Solid Edge е лесен за научаване и използване и се предлага с набор от уроци и проекти, разработени от учители като вас и подходящи за обучаеми на всички нива.

Това безплатно изтегляне е:

  • Предназначено за академични курсови работи
  • Може да се инсталира в целия кампус

Вземете Вашата безплатна преподавателска лицензи и заредете софтуера оттук.

 

Solid Edge 2D Drafting

Безплатен 2D CAD софтуер за техническо чертане

Независимо дали трябва да използвате 2D CAD софтуер във вашата компания или за конкретен процес на 2D проектиране, Solid Edge 2D Drafting предоставя доказан в производството софтуер за 2D чертане - безплатно. С познат потребителски интерфейс, лесни за използване инструменти, които отговарят на най-популярните стандартни възможности за чертане, за да опростят вашето изживяване, Solid Edge 2D Drafting има всичко необходимо за бързо и лесно създаване на 2D документация.

Вземете Вашата безплатна лицензия и заредете софтуера оттук.

 

Безплатно Solid Edge oбучение, което отговаря на вашите нужди

Безплатен достъп до учебните ресурси на Solid Edge в Центъра за обучение на Siemens. Моля, първо прегледайте видеоклипа Как да се регистрирам“ , след което продължете към Центъра за обучение на Siemens и следвайте инструкциите от видеоклипа, за да получите достъп до библиотеката на Solid Edge for Education и Community. Използвайте промоционален код SESCUSER , за да се регистрирате и да получите достъп безплатно!