СИСТЕМЕН ИНЖЕНЕРИНГ И ПРОЦЕСИ

Симулация на технологични процеси

Оптималните технологични процеси, наред с правилно конструираните инструменти и приспособления гарантират производство от първия път, с минимални разходи за прототипи и пробни серии, без нужда от въвеждане на инженерни изменения при въвеждане  в редовно производство, и най-важното – без загуби и неустойки поради брак и провалени срокове за доставка при клиента. SpaceCAD оценява важността на оптималните технологични процеси като основен път за намаляване на себестойността при материало- и енерго-емки производства. Неразделна част към нашите CAD/CAM/CAE и PLM решения със Solid Edge и NX са специализирани продукти за симулация на технологични процеси и оптимизация на инструментална екипировка.

process siym chain


От 1996 година до днес, SpaceCAD предлага на потребителите водещи специализирани, високо производителни инструменти за виртуална симулация и оптимизация на технологични процеси и инструментална екипировка за:

  • Леене на метали
  • Студено и топло формоване на метали
  • Термо обработка и закаляване на метални детайли
  • Заваряване на метални конструкции.
  • Механична обработка с CNC машини.


Работещ самостоятелно или интегрирано със Solid Edge и NX, тези продукти разширяват обхвата на автоматизацията на инженерния труд отвъд типичните граници на CAD/CAM/CAE и гарантират най-важните конкурентни предимства за една производствена компания:

  • По- кратко време до реализация на поръчката
  • По- ниска себестойност на производството
  • По- високо качество и надеждност на продукта


Вижте повече подробности за предлаганите от нас решения на връзките долу:


Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.