УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗМЕНЕНИЯ

SE Design Manager - вграден PDM за управление на данните

 st9dm2.png

 

Design Manager

st9dm4.pngНовият Design Manager - вграден в Solid Edge PDM модул за управление на данните - предоставя отлични възможности на по-малки производители да работят с бързо растящи обеми от CAD файлове.

Инсталирането е много просто и бързо - просто трябва да индексирате папките, където се съхраняват вашите Solid Edge файлове! При това отпада нуждата от IT поддръжка, тъй като не е нужно да се инсталира или поддържа софтуер за бази данни.

С новият Design Manager можете да намирате мигновено Solid Edge файлове, чрез търсене по имена на файлове, или чрез стандартни или потребителски атрибути.

Възможностите на "Where Used"- търсенето ви позволява да намерите кои детайли в кои асемблирани възли се използват, за да оценявате въздействието на възможни промени в проекта, преди да ги инициирате.

Design Manager ви позволява да прегледате и редактирате атрибутите на множество файлове, както и да извършва операции за управление на ревизия и публикуване на Solid Edge детайли, възли и чертежи.

Вие можете да архивирате, споделяте и синхронизирате вашите Solid Edge файлове, с помощта на популярни софтуерни решения за споделяне на файлове, базирани в облака - такива като Dropbox, OneDrive, Google Диск и Box.

С използването на тези вградени възможности за управление на данни, можете да получите контрол на вашите инженерни процеси за да допускате по-малко грешки в производството. С така съхраняваните и управлявани инженерни данни и изменения, Вие ще бъдете в отлична позиция за ъпгрейд до Teamcenter, ако възникне нужда.

В допълнение, инструментът за генериране на отчети, ви дава възможност да получите различни видове спецификации на материали (BOM) от информацията в Design Manager. Можете да настроите формата на тези доклади, включително използванит шрифтове, форматиране, таблица, заглавия на колони и сортиране.

 

Pack and Go 

 

st9dm7.png

 

Pack and Go е прост и лек за ползване инструмент, особено удобен и пестящ значително количество време и усилия за намиране и групиране на всички чертежи, свързани с отделен детайл, възел или проект - за архивиране, за изпращане в производството, или за изпращане към подизпълнители или партньори. 

Само с един клик можете да копирате всички файлове (включително чертежите), свързани с избран детайл или възел в нова папка с ново име, и / или в ZIP архивно копие. След това можете да споделяте, изпращате или архивирате така капсулираната структура от данни, без риск получателят за загуби отделни чертежи и/или връзки между тях и 3D детайлите във възела.


Управление на изменения

Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.