КОНСТРУИРАНЕ И ПРОЕКТИРАНЕ

Explode, Render, Animate

 

 Интегрираните възможности за разгърнати изгледи, анимация на механизми и рендеринг, комбинирани със симулация на движенията позволяват на потребителите да създават динамични фотореалистични анимации за изучаване на движението на модела в Solid Edge за споделяне и разграничаване на проектните идеи, намаляване на риска и генериране на нови бизнес идеи. Solid Edge отива отвъд това да построи асемблиран модел и дава право на производителите да позволят на техните екипи да получават повече информация от CAD данните на модела за по-ефективна комуникация и маркетиране на продукта. Наред с това, разгърнатите изгледи, анимацията на механизми и рендеринга позволяват по-нагледни инструкции за специалистите в монтажа и сервизните специалисти.

Разгърнатите изгледи, анимацията на механизми и рендеринга в Solid Edge позволяват:

  • На проектните екипи - да си сътрудничат по-ефективно при споделяне на техните продукти и идеи
  • На проектните мениджъри - да визуализират, комуникират и маркетират продукта вътре в компанията или с потребителите и да използват данните за визуализация на дизайна и корекция на грешките преди производството 
  • На производствените инженери и технолозите - да проектират инструменталната екипировка и планират производствения процес, да визуализират производствените поредици и симулират преходите при механична обработка без скъпи физически прототипи
  • На сервизните специалисти - да създават интерактивни анимации на продуктите с използване на асемблираните модели на Solid Edge за изготвяне на обучаващи материали и инструкции за монтажниците, опаковките и техническите поддържащи екипи за полево сервизиране и ремонт.

От версия ST 6 нататък, Solid Edge предлага интегриран рендеринг от най-висок клас с технологията на KeyShot, предлагащ качество, надхвърлящо изискванията за представяне на виртуални модели и дизайн на продукти. Вижте филчето по-долу:


Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.