МОДЕЛИРАНЕ И ДИЗАЙН

Хибридно моделиране

 

Моделните функции на Solid Edge са реализирани върху Parasolid - собственото фирмено геометрично ядро на Siemens PLM, лицензирано и на конкурентни продукти като SolidWorks, VISI CAD/CAM, TopSolid, Ansys, Microstation и много други.

Избирайки Solid Edge ST със Синхронна Технология, Вие получавате мощни алтернативни технологии за моделиране, обединени в един 3D CAD продукт и работещи едновременно:

  • pic2

    Хибридно 3D моделиране с фичъри (геометрични форми, тела със свободни форми, детайли от метал, пластмаси и листов материал), управлявани с история на построението - широко възприета технология, типична за повечето 3D CAD продукти в момента;

  • Моделиране с директно "дърпане и бутане" на лица без зависимост от историята, т.н. "директно" моделиране;
  • Моделиране чрез Синхронната Технология, разработвана от SIEMENS като надстройка над моделното ядро PARASOLID, и затова уникален разграничител на Solid Edge пред конкурентните продукти.
Синхронната Технология позволява да проектирате дo 100 пъти по-бързо дори с модели, въведени от други CAD системи. Този може би най-производителен подход в 3D CAD позволява на инженерните екипи да завършват един и същ обем работа поне два пъти по-бързо, или да изпълняват два пъти по-голям обем задачи със съществуващия екип!

Комбинираната мощ на този набор инструменти за моделиране дава съществено предимство на Solid Edge в ситуации, когато високата гъвкавост, съчетана с висока производителност при конструиране е определящ  критерий за избор на 3D CAD решение.

Превъзходните моделни възможности на Siemens Solid Edge са в основата на успеха на водещи български фирми, производители на машини, резервни части и инструменти, съдове и инсталации, опаковъчни линии и продукти за бита.


Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.