Новини

всички новини

Вземете Solid Edge Foundation на цената на Design & Drafting!

untitled.8 edited

SIEMENS Solid Edge ST е интуитивна 3D CAD/CAE/PDM система, предлагаща на машиностроителите върхова производителност и лекота при работа. Изпреварващ технологично конкурентите с години, Solid Edge е ценово достъпно решение, което директно наследява вече наличните при Вас 2D чертежи и 3D модели. С превъзходни функции за моделиране на детайли и възли, изчертаване на чертежи, прозрачно управление на инженерните изменения и вградени FEM/FEA анализи, Solid Edge ST моделира до 100 пъти по-бързо от конкурентите. Сега, до 15.12.2013 Вие можете да получите повече за по-малко!

Функционални възможности

Solid Edge Foundation Автоматизирано мигриране на SolidWorks проекти; директно четене на файлове от всички разпространени CAD системи; Синхронна Технология за бързо 3D моделиране и асемблиране; 2D/3D асоциативно чертане и спецификации, JT импорт/експорт и асемблиране на модели; Solid Edge 2D и Solid Edge Viewer с лиценз за неограничено ползване в цялата фирма.

Плюс всичко от Solid Edge Foundation:

-  Хибридно моделиране на детайли със сложни повърхнини

 - Моделиране на детайли с метални листове и разгъвки за CAM

 - Кинематична симулация и анализ на механизми

- Моделиране на заварени рамкови конструкции

 - Монтажен ред и анимирани възли в алтернативни позиции

EUR 4 180

Предложението е валидно до 15.12.1023 и включва:

- Безплатно въвеждащо обучение на потребителите solid-edge-logo blue

- Ръководства на потребителя на Български език

- Безплатен достъп до 150 On-line урока за самообучение

- Безплатно обучение за работа с обновените версии

- Преференциални условия за инженерни услуги

- Преференциални условия за специализирано обучение

- Преференциални условия при обновяване на софтуера.


Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2021 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.