Новини

всички новини

За проектирането на механични концепции ....

Ние никога няма да кажем на потребителите на Solid Edge:

"Вие имате Solid Edge ST, но за да проектирате механични концепции, трябва да си купите допълнително и Solid Edge Mechanical Conceptual, срещу само още 1,000 лева. Но за да можете да изготвяте документация за производството, ще трябва да закупите и транслатор от Solid Edge към Solid Edge Mechanical Conceptual, за нищо пари - само още 2,000 лева!"... Защото Solid Edge със Синхронна Технология e продукт върху собствената технология на SIEMENS, и проектирането на механични концепции с Goal Seek e стандартна функция, доставяна с всяко копие на Solid Edge!

Или:

"Вие имате Solid Edge ST за 3D проектиране, но за да чертаете чертежи трябва да закупите отделно допълнително Solid Edge 2D за 1000 лева, а за да визуализирате концепциите си трябва да закупите допълнително отделно  Solid Edge Showcase, само за още 2000 лева"... Защото Solid Edge със Синхронна Технология e продукт върху собствената технология на SIEMENS, и 2D чертането и 3D визуализацията са стандартнаи функции в него, доставяни с всяко копие на Solid Edge!

 

Solid Edge ST предлага всчико необходимо в един единствен продукт - с по-добра технология, с по-добра поддръжка, за по-добро бъдеще на своите потребители!