ТЕХНИЧЕСКА ПОДГОТОВКА И ПРОИЗВОДСТВО

2D чертане, спецификации и технически ръководства

 
Solid Edge осигурява превъзходни интуитивни инструменти за бързо създаване на документация за производството:

 • 2D сборни и детайлни чертежи; 
 • 3D работни инструкции за производството (PMI) ; 
 • Между-операционни състояния; 
 • Разгърнат монтажен ред; 
 • Спецификации на материалите (BOM)
 • Спецификация на монтажни операции (BOP)
 • Други потребителски дефинирани справки.

Уникалните инструменти на Solid Edge постоянно наблюдават Вашия тримерен модел и автоматично подчертават и обозначават изгледи и измерения, които вече не са актуални. Комбинацията на PMI (product manufacturing information) плюс QuickSheets (Чертеж в шаблон) дава уникална бързина и точност при чертане на изделия с близки типови характеристики. 

Solid Edge Технически ръководства - можете да правите не само печатни документи, но и интерактивни документи. Вашите дизайнери могат бързо да създадат много видове технически документи - от прости илюстрации за ръководства за крайни потребители до интерактивни технически документи за производство и сервиз. Можете да намалите нуждата от специализирани технически автори или външни услуги и да създадете вътрешни документи с най-високо качество.

Решенията на Solid Edge Technical Publishing са тясно интегрирани в Solid Edge, което ви позволява да работите директно с детайлите и възлите в Solid Edge, премахвайки нуждата от конвертиране на вашите CAD файлове в друг формат. Промените в оригиналния дизайн лесно се включват в съществуващите документи, ускоряват се процесите на инженерни промени и се гарантира, че публикуваните документи отразяват текущия дизайн.
 
 • Solid Edge Illustrations - за бързо създаване на подробни илюстрации на дизайна
 • Solid Edge Documentation - за създаване на работни инструкции, интерактивен каталог на детайли, технически ръководства и др.

 

В допълнение, наличието на модул за автоматизирано проектиране на формообразуващи инструменти ускорява значително процеса на техническа подготовка, а генерирането на плоски DXF файлове на модели от листов материал директно обслужва разкройни и режещи машини с ЦПУ.

При комплексни проекти, Inspection Xpert автоматизира процеса на планиране и отчитане на процедури за инспекция директно от чертожните файлове на Solid Edge, намалявайки до 90 % необходимото за това време при ръчна работа Вижте тук ...

Безплатна лицензия за 2D чертане

С всяка закупена 3D лицензия на Solid Edge потребителят получава безплатна допълнителна лицензия на Solid Edge Layout - самостоятелен продукт за 2D чертане, предлагащ превъзходни функции за техническо чертане. Независимо дали използвате 2D чертане в цялата фирма или за отделни задачи, Solid Edge 2D ще ви даде незабавно редица предимства:

 • Drawing layout /Чертожни композиции
 • Goal Seeking/Оптимизация по зададена цел
 • Diagramming/Изчертаване на електрически, хидравлични и други схеми/диаграми
 • Dimensioning/Оразмеряване по стандарти ISO, ANSI, BSI, DIN, JIS and UNI
 • Wizard за въвеждане на чертежи от AutoCAD, XREF поддръжка и много други.

За да заредите безплатната система за техническо чертане Solid Edge 2D Drafting, следвайте тази връзка ...

 


Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.