ТЕХНИЧЕСКА ПОДГОТОВКА И ПРОИЗВОДСТВО

ECO Designer за ОВОЗ

 

Trayak Eco Designer подпомага проектирането на екологично устойчиви продукти чрез извършване на скрининг LCA анализ в раннта фаза на проектния цикъл. Оценка на жизнения цикъл (Life Cycle Aanalysis), известен също като анализ на жизнения цикъл,  е  техника за оценка на въздействието и последиците за oколната среда на продукта във всички на етапи на жижнения му цикъл. 

Основни характеристики на Trayak Eco Designer са:

  • Лесен за използване: Извършва анализ за устойчивост директно в работното пространство на дизайнерите.
  • Гъвкава Изберете от широка гама от добре познати и приети методи за оценка на въздействието и индикатори, които са най-подходящи за вашата индустрия, география и продукт.
  •  Разширяем: Работа с дефинирани от Вас материали и критерии за оценка на околната среда.
  • Подпомага екипното сътрудничество: Извършване на анализи, които се  изпълнение от вътрешни експерти за устойчивост или съвместно с външни консултанти, за изготвяане на доклади за оценка на въздействието върху околната среда (ОВОЗ).

Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.