ТЕХНИЧЕСКА ПОДГОТОВКА И ПРОИЗВОДСТВО

3D ръководства и каталози

В партньорство с Quadrispace, Solid Edge предлага леко за работа, високо производително решение за генериране на технически каталози, ръководства за потребителите и сервизна документация - директно от 3D файловете на проекта!  Продуктите на QuadriSpace и свързаните с тях облачни услуги, позволяват на фирмите бързо да:

  • Създават технически документи за инструкции, каталози и материали за обучение, директно от тяхната CAD система
  • Публикуват високо информативни технически документи и да дистрибутират електронно съдържание
  • Разпространяват съдържание он-лайн и да си сътрудничат, използвайки 3D в облака

Pages3D

Pages3D, водещ продукт на QuadriSpace е насочен към създаване на много странични документи от 3D CAD файлове, чрез патентована технология. Pages3D позволява вмъкването на 3D CAD данни в документа, позволявайки създаването на работни инструкции, илюстрирани каталози за резервни части и ръководства за потребителя. За интерактивни документи, Pages3D документите могат да бъдат публикувани в 3D PDF или да бъдат споделени с помощта на Reader3D. Интерактивните документи използват олекотени 3D данни, което прави ограничава възможността получателя на QuadriSpace документи да получи достъп до оригиналните 3D CAD файлове, защитавайки авторския замисъл и интелектуалната собственост на развойния екип.

Последните версии на продукта вече са налични за компютри с 64 битова операционна система, позволявайки на потребителите да работят с големи 3D CAD файлове. В допълнение, последната версия на продукта добавя поддръжка на модели от Solid Edge, SolidWorks, Autodesk Inventor, Creo, Pro/E, Rhino, SketchUp, DWF, STEP, IGES.

 qs1

Publisher3D

Publisher3D позволява 3D модели да бъдат използвани за създаване на постъпкови инструкции, интерактивни каталози с резервни части, както и готови за използване документи с техническо съдържание. Publisher3D помага на създателите на документи, като им предоставя допълнителна информация като описателен текст, илюстрирани 3D изгледи, поредици от процедури, разширени изгледи с изнесени обозначения, както и потребителски списъци от резервни части. Publisher3D позволява на потребителите да създават стандартни изходни данни като изображения, филми, PDF документи и др.

В допълнение, разширено 3D съдържание може да бъде директно публикувано към облачната услуга Share3D™ , за интерактивно гледане и сътрудничество.

2564ce0cca250a0e79147c150272e65611cd 2humidifier draft 2 large 540x375


Облачна услуга за публикуване

Share3D на QuadriSpace's е нова услуга в облака за дистрибуция и сътрудничество с нативни приложения за потребители с iPad, iPhone и PC. С 3D базирано съдържание, а не просто модели, използването на 3D в облака се простира отвъд понятието за използване на инженерна документация. Share3D предлага безплатен сервизен план, който позволява потребители да си сътрудничат по до 3 проекта. Можете да създадете нов акаунт за безплатно използване на Share3D от тази връзка www.share3d.com/accounts/new.

  За повече информация относно QuadriSpace продукти, за създаване на съдържание, облачни услуги и съвместими приложения, посетете www.quadrispace.com.

ipad drill 580=