МОДЕЛИРАНЕ И ДИЗАЙН

Синхронно моделиране


Синхронно моделиране с революционната  Синхронна Технология на SIEMENS, обединяваща предимствата на предходните технологии и позволяваща едновременно изключителна свобода за директно взаимодействие с модела при запазване на прецизния контрол над размери и топология! Конструкторът има пълната свобода да избира в коя от тези технологии ще моделира, като прехода между тях става без каквито и да са усилия или допълнителни изисквания, по всяко време по негово желание! Синхронната Технология, използвана в продуктите на SIEMENS - NX и Solid Edge ST позволява да проектирате дo 100 пъти по-бързо! В основата на това е нова технология, използвана единствено в продуктите на SIEMENS и предлагаща революционни средства на бързо моделиране дори на модели, въведени от други CAD системи:

  • Design Intent - дава възможност за гъвкаво редактиране, чрез автоматично поддържане на зададени условия, напр. копланарни (лежащи в една равнина), тангентни, концентрични, хоризонтални или вертикални в рамките на вашата 3D геометрия.
  • Процедурни фичъри - позволяват да променяте параметри за отвори, шаблони, тънко стенни и кръгли профили, като по този начин поддържат проектирането базирано на фичъри, без обвързаност на един фючър от друг.
  • Управляващи 3D размери - могат да бъдат добавяни директно към завършени модели и редактирани по всяко време, с направляващи за посока с цел максимален контрол.
  • Параметричен дизайн от таблици и формули за постигане на висока автоматизация при параметрично проектиране в Solid Edge.
  • Редактиране без преизчисляване чрез синхронно решаване – позволява директно геометрично редактиране в две направления. Фючърите могат да бъдат редактирани независимо от реда на тяхното създаване, като се елиминират всякакви зависимости родител/дете между фичърите, както в отделен детайл, така и в множество компоненти на асемблирания модел.

Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.