Download

9

 

Solid Edge Online Trial   -  45 дневна безплатна тестова версия с всички функионални модули и възможности, без ограниченя в броя на записите, големината на файловете и други. С това безплатно предложение ще получите достъп до пълната версия на Solid Edge – завършено 3D CAD решение с моделиране,асемблиране, изготвяне на чертежи, FEM/FEA симулации и допълващи процесни приложения. Безограничения за броя на записитеразмера на детайлите, или други фактори, които биха ограничили способността ви да създадете по-добре и по-бързо завършен проект за Вашия продукт.   

 Заредете от тази връзка ...


Solid Edge Student Edition
 -
пълна версия за студенти с лиценз за 12 месеца. Със Student Edition, сега водещата 3D CAD система Solid Edge е на разположение на всички студенти - напълно безплатно по целия свят на всяко академично ниво. Този лиценз е наличен за изтегляне за 12 месеца напред за студенти и предлага не само най-новите Solid Edge функционалности. Лицензът може да се подновява всяка година, при условие, че потребителя е студент. Ако желаете да видите продуктовта сертификация, следвайте тази връзкаЗа да се регистрирате и изтеглите Student Edition на Solid Edge, следвайте тази връзка .... 


Solid Edge 2D Drafting
-
безплатна лицензия за пълно функцуинален CAD продукт за техническо чертане с превъзходни функции, сравними или по-добри от водещи продукти за 2D техническо чертане!

За регистрация и зареждане следвайте тази връзка ... 


Solid Edge Viewer
-
Solid Edge Viewer е лек за зареждане и инсталиране и Ви позволява да преглеждате файлове на Solid Edge assembly, part, sheet metal и draft, както и DXF/AutoCAD DWG файлове.
Заредете го от тук ...

Бързи клавишни комбинации и Head-up дисплей за синхронно редактиране:

pad sml

Направте свой собствен Solid Edge mouse pad или тапет!

Заредете копие за печат с висока резолюция (PNG файл) от тук ...


Вземете под наем

spacecad_logo_2017.png
© 2022 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.