Новини

всички новини

05.11.2015 - Уебинар "Инженерни процеси в управлявана работна среда"

ManageEm PDM

Инженерите губят повече от 40% от времето си в търсене на информация за налични проекти, документи свързани с тях, решени конструктивни проблеми и друга важна информация.

ManageEm PDM се фокусира върху управляването и споделянето на информация и помага на инженерите да се съсредоточат върху типичните си ежедневни задачи. ManageEm PDM съкращава времето за търсене на информация и повторно извършване на дадена задача с до 50%.
ManageEm премахва черната кутия от Вашия инженерен процес. ManageEm Ви дава ясна представа за Вашите инженерни ресурси, определя отговорностите и Ви позволява да следите прогреса на иновациите.
ManageEm дава пълна свобода да структурирате проекти си съобразно най-добрите практики. ManageEm винаги Ви предоставя всички документи и информация на една ръка разстояние. ManageEm има отворена структура, която ви дава възможност да организирате проектите, както предпочитате. ManageEm съчетава сигурност на документите, гъвкавост и ефективност на тяхното управление.
 

Запишете се за участие в нашия уебиминар и научете, как да повишите ефективността на Вашите процеси, да имате лек за инсталиране и работа, с интуитивен интерфейс, надежден за съхранение на проектите и продуктовите данни, PDM. Уебинарът е посветен на работа в управлявана инженерна среда с ManageEm и Solid Edge

Датата на провеждане е 05.11.2015год., четвъртък, 14.00 часа. След като Вашата заявка за участие в Уебинара бъде приета, на Вашия имейл адрес ще получите писмо с инструкции за свързване и уникален линк към Уебинара.

 Ние ще Ви демонстрираме:

  • автоматизиран работен поток за ревизии в контекста на цялата конструктивна документация
  • последователен работен поток за управление на вариантите и новите изделия
  • генериране и пакетен печат на обновена чертожна документация

images 1